Oktoberfest 2022, cel mai mare festival al berii din România, va da cep butoiului în această săptămână. Vor fi 11 zile de distracție

Oktoberfest 2022, cel mai mare festival al berii din România, va da cep butoiului în această săptămână. Comisia de circulaţie a municipiului Braşov a avizat desfăşurarea festivalului în perioada 1-11 septembrie, astfel că joi va fi marea deschidere. Ediţia cu numărul 13 se va desfășura și în acest an în zona fostului Stadion Municipal.

Potrivit unei decizii a Comisiei de circulaţie a municipiului Braşov, Parada Oktoberfest va porni joi, la ora 17.00, pe traseul Aro Palace / Primărie – str. Nicolae Iorga – str. Lungă – sens giratoriu Bartolomeu – Calea Făgăraşului – Cort Oktoberfest. Anul acesta, la paradă va participa și un tractor bavarez în care se va afla formația Oktoberfest Band, muzicienii profesioniști din München. Coloana participanţilor la paradă se va forma începând cu ora 16.00, pe banda dinspre Aro.

Citeste și:  În data de 28 martie, Ciolacu a emis decizia finală privind închiderea magazinelor în weekend

Cortul Oktoberfest este cel mai mare cort de evenimente din România, având 3.200 m2 și 4.500 de locuri. Este decorat în culorile steagului landului Bavaria, alb şi albastru. Anul acesta organizatorii se pregătesc să întâmpine un număr record de oaspeţi, peste 250.000. Cel mai ieftin pahar de bere va costa 6 lei. Amatorii de bere vor putea gusta nu doar Matzbier, berea festivalului, ci și noi sortimente.

Cel mai mare festival al berii, Oktoberfest 2022 vine si anul acesta cu premii spumoase pentru iubitorii de bere. Vor fi concerte live, tradiţionalele concursuri Miss Oktoberfest, Miss Popularitate, Regele Oktoberfest şi multe alte surprize.

Citeste și:  Piețele volante revin în cartierele Brașovului

Accesul la festival este gratuit.

Program:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.