Oktoberfest nu se va desfășura în parcul Tractorul

Primăria Brașov a transmis recent un comunicat de presă prin care precizează foarte clar că Oktoberfest nu va fi organizat în Parcul Tractorul din Brașov, după ce zilele trecute au apărut informații că ediția din acest an se va desfășura în parc.

Având în vedere informațiile apărute în mass-media cu privire la noua locație a evenimentului Oktoberfest, facem următoarele precizări:
– Evenimentul nu se va organiza în Parcul Tractorul, pe domeniul public, ci pe un teren proprietate privată, adiacent parcului;
– Organizatorul nu a solicitat desfășurarea acestui eveniment pe domeniul public. Chiar dacă ar fi făcut-o, nu ar fi primit acordul de ocupare pentru organizarea evenimentului în interiorul parcului;
– Municipalitatea se va asigura că organizatorul va delimita foarte clar cele două spații, astfel încât în perioada festivalului să nu fie afectat spațiul parcului”, au transmis reprezentanții Primăriei Brașov.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Vă reamintim că în ultimii șapte ani, festivalul berii se ținea pe terenul fostului stadion municipal din Bartolomeu, însă mutarea a fost necesară pentru că aici se construiește viitoarea sală polivalentă a Brașovului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.