OnlyFans s-a răzgândit: A suspendat decizia de interzicere a conţinutului sexual explicit

OnlyFans a anunțat că va amâna modificarea politicii privind crearea de conținut, în urma unei reacții ample din partea utilizatorilor săi, relatează BBC. Compania a anunțat săptămâna trecută că intenționează să blocheze fotografiile și videoclipurile cu conținut sexual explicit începând cu luna octombrie, scrie AlephNews.

Miercuri, compania a scris pe Twitter că a „suspendat schimbarea planificată a politicii de la 1 octombrie”. În prezent, nu este clar dacă întârzierea va fi permanentă.

OnlyFans a scris pe Twitter că va „continua să ofere o casă pentru toți creatorii”. „Mulțumim tuturor pentru că v-ați făcut vocile auzite”, a declarat compania.

„Am obținut asigurările necesare pentru a sprijini comunitatea noastră diversă de creatori și am suspendat schimbarea planificată a politicii de la 1 octombrie”.

Iar într-un e-mail adresat creatorilor săi de conținut a spus: „Modificările propuse la 1 octombrie 2021 nu mai sunt necesare, datorită asigurărilor partenerilor bancari că OnlyFans poate sprijini toate genurile de creatori. OnlyFans se angajează să ofere o platformă sigură și fiabilă pentru toți creatorii și fanii lor”.

OnlyFans își câștigă banii luând 20% din toate plățile efectuate către creatorii săi de conținut. Platforma a raportat o creștere de 75% a numărului de noi creatori în luna mai a anului trecut, în timpul lockdown-ului.

Sursa, AlephNews.ro / Sursa foto, digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.