Opera Brașov a vândut toate biletele lunii ianuarie într-o singură zi!

Opera Brașov înregistrează un nou record în ceea ce privește vânzarea biletelor! În mai puțin de o zi, cele trei evenimente programate în luna ianuarie 2023, au fost sold-out!

Fie că este vorba despre spectacolul cu opereta „Crai Nou” de Ciprian Porumbescu, cel de balet „Carmen”, pe muzică de G. Bizet, R. Scedrin, sau opera „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, apetența publicului a fost una extrem de ridicată. Încă dinainte de deschiderea casieriei și punerea în vânzare a biletelor, ieri, la ora 10, spectatorii se așezaseră la rând, umplând foaierul. Însă, cea mai mare parte a tichetelor s-a vândut online (o pondere de 75% din total). Totul, în mai puțin de 24 de ore!

Citeste și:  Lidl organizează a zecea ediție a campaniei de colectare a alimentelor, un gest de solidaritate pentru comunitățile defavorizate

„Le mulțumim tuturor spectatorilor pentru fidelitate, acest lucru ne bucură și ne obligă în același timp, ca și în 2023, când aniversăm 70 de ani de la înființarea instituției noastre, să oferim evenimente și experiențe memorabile la Opera Brașov!”

Evenimente desfășurate cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Brașov și al Primăriei Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.