Orange extinde reţeaua 5G în Braşov şi Poiana Braşov

Brașovul și Poiana Brașov vor beneficia de rețeaua 5G. Orange România a decis continurea extinderii rețelei la Brașov și în Poiana Brașov. Orașul de la Poalele Tâmpei devine astfel al patrulea oraș din țară în care clienții operatorului se pot bucura de performanţele reţelei 5G şi de viteze medii de 600 Mbps, capabile să furnizeze utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de serviciul de internet prin fibră optică.

Cele două noi locaţii completează reţeaua Orange 5G lansată în noiembrie 2019 şi se adaugă celor trei oraşe în care aceasta este deja disponibilă: Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Extinderea reţelei 5G vine în contextul creşterii exponenţiale a consumului de date mobile, dar şi a nevoii clienţilor pentru conectivitate neîntreruptă. În acelaşi timp, Orange continuă investiţiile atât în dezvoltarea infrastrucrii 5G cât şi în continua extindere şi îmbunătăţire a reţelei 4G/4G+, pentru a oferi unui număr cât mai mare de clienţi acces la cele mai performante tehnologii şi servicii.

Citeste și:  Apartamente noi, cu predare imediată, disponibile la Dynamic Residence 2 în Brașov!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.