Orașul Digital: Cum poate fi Brașovul gata pentru revoluția tech?

Digitalizare României încearcă să devină o realitate, nu doar o dorință, ultimii ani aducând, cel puțin la nivel declarativ, o vizibilitate mai mare subiectului.

Recent, au fost aprobate o serie de legi – legea interoperabilității, legea guvernanței cloudului guvernamental – ce își propun să aducă o mai mare claritate a implementării. Însă, în așteptarea rezultatelor concrete, cetățenii se lovesc de aceeași birocrație.

În tot acest proces, autoritățile locale par a fi „prinse” între reglementarea de la nivel central și realitatea locală.

Ce poate fi îmbunătățit? Ce se poate face concret cu rezultate vizibile pentru cetățeni?

IQ Digital este un concept Upgrade 100 dezvoltat împreună cu George – inovație BCR. Începând cu ediția de la Brașov, Vodafone se alătură producției din postura de technology partner.Rezervă un loc GRATUIT aici!

Citeste și:  În data de 28 martie, Ciolacu a emis decizia finală privind închiderea magazinelor în weekend

Nu de puține ori vina este aruncată între instituții pentru lipsa de servicii digitale. Cum se pot însă debloca lucrurile, ce se poate face la nivel local și cât? Dar la nivel central? Și cum pot și unii și alții colabora pentru a accelera acest proces de transformare digitală?

Răspund întrebărilor Allen Coliban și Sabin Sărmaș

Doi invitați cu nume sonore – Allen Coliban, Primarul Municipiului Brașov și Sabin Sărmaș, șeful Comisiei de IT din Camera Deputaților – vor oferi răspunsuri în panelul dedicat administrației la IQ Digital Summit ce va avea loc pe 15 noiembrie la Brașov. 

Mai multe detalii AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.