Orașul Zărnești a făcut parte dintr-un challenge pe TikTok

Orașul Zărnești a făcut parte dintr-un challenge oficial pentru promovarea orașelor României pe TikTok! Provocarea s-a desfășurat la nivel național, iar materialul video cu prezentarea orașului Zărnești a strâns peste 80 000 de vizualizări.

Provocarea s-a bucurat de succes încă din primele zile de la lansare, însumând la ora actuală peste 30 de milioane de vizualizări. Ideea a constat în realizarea unor materiale de prezentare a orașelor României, folosind #orasulmeu. Challenge-ul a fost lansat de TikTok România și coordonat de zărneșteanul Dragoș Popa, fiind creator oficial de conținut pentru celebra platformă și, totodată, cel care a realizat materialul de prezentare pentru orașul Zărnești. Campania le-a surâs și celor de la Centrul de Informare Turistică Zărnești, care s-au arătat încântați de inițiativă și au distribuit filmulețul pe paginile din social media.

Citeste și:  Cinematograful Popular din Brașov: Renovare finalizată, dar așteaptă redeschiderea din motive birocratice

TikTok este aplicația mobilă care permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video cu o medie de 15 secunde, devenită deja fenomen la scară largă și care se pare că a câștigat și în România tot mai multă popularitate, atrăgând acum utilizatori de toate vârstele. Deși poate fi controversată la început, cu puțină răbdare, utilizatorii descoperă conținut din ce în ce mai valoros în funcție de interesul pe care îl manifestă în aplicație. TikTok propune în fiecare zi o serie de teme prin care creatorii de conținut își pot dovedi creativitatea și măiestria.

Conform unei declarații din partea Laurei Savu (global community manager – TikTok) în cadrul emisiunii “World of TikTok”, în luna iunie 2020, erau “4 milioane de monthly active users și 2,4 milioane de daily active users” din țara noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.