Patinaj artistic: sportivii Coronei participă la Cupa Europeană „Skate Helena”

A doua competiție din turneul European Criterium 2021/2022 se va desfășura la Belgrad, între 19 și 23 ianuarie.

Cupa Europeană „Skate HELENA” din Belgrad, Serbia, a ajuns la 15-a ediție și va reuni la start sportivi din Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Grecia, Ungaria, Irlanda, Israel, Kazahstan, Mexic, Macedonia, România, Slovenia, Serbia, Slovacia și Turcia.

La competiția din Serbia vor participa șase patinatori ai Coronei Brașov: Cristiana Mainea, Zara Grapă, Natalia Runcanu, Petra Costea, Daria Cocan și Răzvan Cionac.

Vă reamintim că la prima competiție a circuitului European Criterium, desfășurată la Celje, în Slovenia, patinatorul Coronei, Răzvan Cionac, a ocupat poziția secundă la categoria Basic Novice.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Întrecerea face parte din turneul European Criterium 2021/2022 care cuprinde cinci concursuri: Skate Celje 2021 (Slovenia), Cupa Europeană de Patinaj HELENA ediția 15 (Belgrad/ Serbia), Trofeul Sofia 2022 (Bulgaria), Memorialul Bellu – București, Cupa Europa ediția 33 (Folgaria/ Italia).

Turneul competițional European Criterium, aflat la a 34-a ediție, are scopul declarat de a promova patinajul artistic și de a oferi oportunități pentru tinerele talente din diferite țări de a se întâlni în competiții. În sezonul 2021/2022, 5 orașe diferite din 5 țări diferite vor găzdui una dintre etape, în următoarea ordine: Celje, Belgrad, Sofia, București și Folgaria.

Sportivii sunt antrenați de Simona Pungă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.