Pensionarii brașoveni umiliți: Banii seniorilor vor întârzia aproape două săptămâni

Vești proaste pentru pensionarii brașoveni: luna aceasta vor primi pensiile cu o întârziere de cel puțin 7 zile. Conducerea Poștei Brașov nu a trimis notele de fundamentare cu situația banilor din conturile de plăți, astfel că Ministerul Finanțelor nu a putut vira banii în conturi.

126.000 de pensionari din județul Brașov vor aștepta între una și două săptămâni, pentru a primi banii cuveniți.

Încurcătura i se datorează noului director al Postei Brașov, Bogdan Florin Năstase, secretar general adjunct al PNL Brașov, Organizația Municipală.

El a fost adus an fruntea Poștei Brașov în frunte cu o lună, dar și-a păstrat și poziția de membru al consiliului de administrație al Regiei Autonome de Transport Brașov.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Bogdan Florin Năstase a fost adus în fruntea Poștei Brașov pe 28 noiembrie 2019, fiind anterior, instalator, cameraman și administrator de restaurant. Ordinul primit la instalare a fost să curețe instituția de clientela polițică a PSD, ordin primit chiar de la vârful Primăriei Brașov.

Preocupat cu această sarcină, Bogdan Florin Năstase a uitat de pensionari, așa că aceștia își vor aștepta pensiile, luna aceasta, între una și două săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.