Percheziții în Brașov, la persoane bănuite de organizarea unor lupte între animale

Percheziții, astăzi, în județele Brașov, Cluj și Sălaj, la domiciliile unor persoane bănuite de efectuarea unor operațiuni financiare în mod fraudulos și organizarea de lupte între animale.

Perchezițiile au loc la domiciliile și sediile profesionale ale unor persoane bănuite că, în perioada februarie – iunie 2022, ar fi efectuat operațiuni de plată, în mod fraudulos, către diverși comercianți, prin utilizarea de carduri bancare ce ar fi emise de către autoritățile din Statele Unite ale Americii, precum și la persoane care, în perioada mai – iunie 2022, ar fi desfășurat activități de pregătire și antrenare a unor câini din categoria câinilor agresivi și lupte între animale.

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române. Totodată, acțiunea beneficiază de sprijinul Secret Service (Statele Unite ale Americii) și al Centrului European de Criminalitate Cibernetică al Europol.

Activitățile sunt desfășurate de polițiștii de investigații criminale ai Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, Birourilor pentru Protecția Animalelor Brașov, Cluj și Sălaj, Serviciilor de Investigații Criminale Cluj și Sălaj, Serviciilor Criminalistice Brașov, Cluj și Sălaj. La acțiune participă jandarmii Grupărilor Mobile de Jandarmi Brașov și Cluj.

Foto. Imagine cu caracter ilustrativ (Arhivă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.