Peste 150 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid, în ultimele 24 de ore, la Brașov

Polițiștii brașoveni au continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat al acestor acțiuni fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Ieri, 04.03.2021, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au verificat 115 locații, 55 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 4 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.

Polițiștii brașoveni, alături de polițiștii locali, au legitimat peste 2.400 de persoane, au verificat 77 de mijloace de transport persoane și aproximativ 200 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 157 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 154 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 2 aplicate persoanelor fizice pentru  nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și 1 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea, valoarea totală a acestora fiind de  4.500 lei.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Totodată, polițiștii au verificat aproximativ 2.400 depersoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină .

Numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19 este TELVERDE – 0800800165.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.