Peste 300 de candidaţi înscriși la concursul de angajare ca suplinitor, la Brașov

Peste 300 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine, ieri, concursul de angajare ca suplinitor, la catedrele sau pe fracţiile de normă rămase neocupate în judeţul Braşov. Concursul a avut loc la Liceul Andrei Mureşeanu, fiind organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Braşov.

O parte dintre candidaţi, mai exact 168, erau înscrişi pentru suplinitori calificaţi, iar ceilalți 165 pentru suplinitori necalificaţi, adică nu au studiile corespunzătoare postului sau catedrei pe care vor să o ocupe.

„Prezența a fost destul de bună. Încă nu avem finalul, pentru că au fost și situații în care s-au retras din cadrul concursului. Acum, în ceea ce privește catedrele și posturile disponibile pentru aceste categorii de personal, la momentul acesta colegii de la managementul resurselor umane realizează ocupările celor care au fost publicate până la acest moment neocupate și au fost solicitate de către personal didactic titular din școli, personal didactic titular în alte unități școlare și personal didactic pensionar. Acestea se acordă în regim de plată cu ora”, a precizat inspectorul școlar general adjunct al IȘJ Brașov, Ariana Bucur, citata de RRBV.

Citeste și:  Salariul minim brut pe ţară va creşte la 3.300 lei

Ședințele de repartizare a suplinitorilor vor avea loc în perioada 31 august – 1 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.