Piesa „Tom, John și Nebunul” va fi jucată de angajații Interbabis SRL Brașov, astăzi, la Centrul Cultural Reduta

Piesa „Tom, John și Nebunul” va fi jucată de angajații Interbabis SRL Brașov, astăzi, 16 martie 2022, la Centrul Cultural Reduta. Dorința de a ieși într-un fel sau altul din perioada de pandemie, i-a determinat pe cei de la Interbabis SRL Brașov să găsească o soluție inovativă pentru organizarea unui team building. Astfel, echipa a decis ca acest team building să fie făcut prin piesa de teatru ce urmează să fie pusă în scenă astazi, la Brașov.

„Locomotiva și motorul piesei a fost Daniel Filote (Tom), actor principal care prin ambiția lui ne-a făcut să luam decizia finala și să urcăm pe scenă. Din zona de consumatori de media, în special de filme TV, iată că acum, oameni obișnuiți (15 actori), simt acum scândura scenei de la Reduta cu toate emoțiile și momentele minunate avute împreună la repetiții”, transmit cei de la Interbabis SRL Brașov.

Citeste și:  MF publică Ghidul schemei de 2,25 miliarde lei pentru investiții majore în industriile cu tradiţie în România. Înscrierile încep la 29 iulie 2024 

Piesa „Tom, John și Nebunul” aduce în prim plan prietenia și caracterul unor vechi prieteni care se regăsesc aproape întâmplător într-un nou proiect. În momentul în care Tom (un vechi și apreciat actor la Hollywood) este pus în situația de a da o probă pentru un nou rol, decide să își părăsească familia (Rita și fata), dar și amanta și să plece, poate, într-o ultimă aventura prin America cu piesa Lehman Trilogy alături de cei mai buni prieteni.

Situațiile comice, dar în același timp pline de dramatism, arată viața reală văzută prin ochii unor prieteni de-o viață față de care s-a alăturat și un tânar impresar.

Citeste și:  CONSTRUCTPLUS: Sesiunea de depunere a cererilor de finanțare va fi prelungită din cauza suprapunerii cu sărbătorile legale

Finalul piesei scoate în evidență calitatea și valoarea camaraderiei față de partea materială care este trecătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.