Piticii de la FC Braşov “în vizorul” antrenorilor de la FRF

FC Braşov reuşeşte să “scoată” talente încă de la vârste foarte mici, şi asta o dovedeşte faptul că încă de la vârste foarte fragede picicii noştri sunt convocaţi la acţiuni de selecţie organizate de Federaţia Română de Fotbal. Încă de la 11 – 12 ani micii fotbalişti de la Centrul de Copii şi Juniori de la FC Braşov sunt “în vizorul” antrenorilor de la echipele naţionale.

Şase pitici de la echipa Under 11 de la FC Braşov, născuţi în 2011, care îi au ca antrenori pe Ionuţ Mitroi şi Marius Filip, au fost convocaţi la etapa Interjudeţeană a acţiunii de selecţie “Campionatul Naţional U11”, ediţia 2021 – 2022. Pavel Marchiş, Alexandru Moşneguţu, Mihaly Imre, Andrei Uvegheş, Darius Moisil şi Raul Szabo vor participa marţi la selecţie.

Citeste și:  Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin organizează dezbaterea publică finală a programului „Pactul Pentru Tineri”, la Brașov

Celor şase copii li se alătură Vlad Ghişoiu şi Lucas Marin, componenţi ai lotului Under 12 de la FC Braşov, copii născuţi în 2010, antrenaţi de Lucia Ghioc. Cei doi piciti au fost şi ei convocaţi la etapa Interjudeţeană a acţiunii de selecţie “Campionatul Naţional U12”, ediţia 2021 – 2022.

Acţiunea de selecţie va avea loc marţi, 7 iunie, la Tărlungeni şi este organizată de Federaţia Română de Fotbal în colaborare cu AJF Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.