Poiana Brașov, gazda celei mai importante curse cu obstacole din lume

Sambata și duminica, 3-4 august, Poiana Brașov este gazda celei mai importante curse cu obstacole din lume, Spartan Race, etapa din România. La cursa vor participa mai mult de 2.500 de sportivi din peste 20 de tari.
Ca și anul trecut, competiția din Brașov este una dintre cele patru competiții din zona central-europeană din categoria Spartan Trifecta Weekend, ce permite sportivilor să participe la toate cele trei curse, Sprint, Super și Beast, iar în felul acesta să primească recunoașterea maximă a capacității de a își depăși limitele.
Aflată la ediția a doua, după ce în anul 2018 au fost aproape 2.600 de participanți, ediția din acest an aduce participanții străini din țările UE, dar de pe alte continente, cum ar fi: Statele Unite, Israel, Rusia, Turcia, Ucraina, Armenia, Oman, Kuweit, Emiratele Arabe Unite. Față de anul trecut, când majoritatea participanților erau străini, anul acesta mai mult de jumătate sunt din România. Amenajarea traseului pentru cele doua curse de maine este finalizată, așa ca va așteptăm la startul curselor, in calitate de participanți sau susținători.

Citeste și:  Papa Francisc a numit Nunțiul Apostolic în România și Republica Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.