Polițele RCA Euroins mai sunt valabile timp de 90 de zile. Compania intră în faliment

Tribunalul București a decis, astăzi, falimentul companiei de asigurări Euroins. Polițele RCA vor mai fi valabile timp de 90 de zile. Este un moment cheie pentru peste două milioane de clienți cu RCA la Euroins, societate de asigurări care a fost amendată pe 17 martie de către ASF. Instituția a solicitat dizolvarea acestei societăți după ce a constatat că nu are suficienți bani pentru a acoperi eventualele prejudicii. Peste 100 de mii de păgubiți există în acest moment, potrivit informațiilor transmise de către Televiziunea Română.

În prezent sunt peste două milioane de șoferi care au RCA la Euroins, polițe care nu vor mai fi valabile peste 90 de zile.

Citeste și:  Cinematograful Popular din Brașov: Renovare finalizată, dar așteaptă redeschiderea din motive birocratice

În acest timp de 90 de zile trebuie să fie reglementate documentele. Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată cu apel, însă este executorie, ceea ce înseamnă că societatea va fi dizolvată, iar ulterior, în luna august, vor avea loc mai multe întâlniri ale creditorilor, care vor fi înregistrate la Tribunalul București, mai notează sursa citată.

În 90 de zile, statul trebuie să rezolve situația celor 2 milioane de șoferi cu RCA la Euroins, având în vedere că  majoritatea și-au făcut asigurări pentru un an, până în martie anul viitor.

Sursa, Știrile TVR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.