Poliţiştii au depistat 469 de persoane ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen

Poliţiştii români şi cei de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 469 de persoane, 43 de autovehicule şi 43 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen, transmite agenția națională de presă Agerpres.

Inspectoratul General al Poliţiei Române, în perioada 30 decembrie – 5 ianuarie, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat 469 de persoane, 43 de autovehicule şi 43 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

Sursa citată mai precizează că de pe teritoriul României au fost ridicate 27 de documente şi au fost găsite 43 de autovehicule şi 2 plăcuţe de înmatriculare, ce erau căutate de partenerii din spaţiul Schengen pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Citeste și:  În atenția cetățenilor români care doresc să se implice în campania de ajutorare organizată pentru a veni în sprijinul locuitorilor din zonele afectate de cutremur în Turcia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.