Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o femeie din Săcele

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

Ieri, 11 august 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Săcele județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

Din cercetările efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 11 august a.c., în jurul orei 03,30, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, bărbatul în cauză ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din municipiul Săcele județul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.