Polițiștii brașoveni, alături de cei mici de Ziua Internațională a Copilului

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, desfășoară azi, 1 iunie, activități interactive pentru copiii de toate vârstele, prin prezentarea tehnicii și aparaturii specifice muncii de poliție, precum și prin organizarea de jocuri și furnizarea răspunsurilor la întrebările adresate de cei mici.

Printre principalele atracții ale activităților, se numără cele desfășurate cu polițiștii criminalistici, expunerea autospecialelor de poliție și a laboratorului mobil de educație rutieră, fiindu-le prezentate dotările tehnice și expoziționale.

Aceste activități au menirea de a îmbunătăți nivelul de cunoaștere și respectare a normelor rutiere de către participanții la trafic, precum și conștientizarea pericolelor la care se expun cei care încalcă regulile de circulație.

Citeste și:  Atelier axat pe implicarea directă a cetățenilor în gestionarea bugetului local și pe modul în care ideile brașovenilor pot deveni realitate

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroului Siguranță Școlară, Serviciului Criminalistic, Serviciului Rutier și Biroului Rutier, poartă discuții interactive cu cei mici, specifice vârstei, abordând teme precum siguranța școlară, siguranța rutieră, dar și sfaturi utile adresate atât copiilor, cât și părinților privind comportamentul pe care trebuie să îl manifeste când copiii se află singuri acasă.

Activitățile vor continua, în intervalul orar 13.00 – 15.00, la Sala Sporturilor Brașov, iar începând cu ora 14.00, va debuta cea de-a doua ediție a Turneului de Fotbal caritabil pentru un zâmbet de copil, activitate la care vor participa echipe formate din polițiști, pompieri, avocați, procurori, medici, preoți, reprezentanți ai administrației finanțelor publice și antreprenori.

Citeste și:  Guvernul prelungește plafonarea tarifelor RCA până la 30 iunie

De ziua lor, le urăm tuturor copiilor „La mulți ani!”, dorindu-le să fie înconjurați de bucurie, dragoste și să aibă cursul vieții presărat cu bunătate și zâmbete.

La mulți ani, copii! Să aveți viitorul clădit pe bunătate și responsabilitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.