Polițiștii brașoveni au emis două ordine de protecție provizorii pentru violență în familie, în ultimele 24 de ore

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Zărnești efectuează cercetări în cadrul a două dosare penale, constituite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”.

Astfel, la data de 13.02.2023, în jurul orei 00.30, polițiștii au fost sesizați printr-un apel de urgență cu privire la faptul că, la domiciliul unei familii din localitatea Cristian, un bărbat își agresează fizic soția.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie, care a stabilit că există un scandal, provocat de soţul persoanei agresate pe fondul consumului de alcool.

Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, în urma căruia s-a stabilit că există un risc iminent, astfel că au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele bărbatului agresiv, prin care acesta a fost evacuat temporar din locuinţă.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Tot la aceeaşi dată, o femeie din localitatea Vulcan a solicitat sprijin poliţiştilor, întrucât concubinul acesteia se manifesta violent.

Echipa operativă a luat act de cele sesizate şi s-a deplasat de îndată la adresa indicată, unde a constatat că cele sesizate de femeie se confirmă.

Fată de situaţia creată de bărbatul violent, poliţiştii au procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, de unde a rezultat un risc iminent, astfel că, şi în acest caz, au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

La acest moment cercetările sunt continuate în cadrul dosarelor penale întocmite de poliţişti, sub coordonarea unui procuror desemnat, în care se vor propune soluții legale la finalizarea anchetelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.