Polițiștii brașoveni, cu ochii pe comercianții de brazi

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Ordine Publică, împreună cu reprezentanți ai autorităților silvice, acționează pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale asociate cu deținerea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos și a pomilor de Crăciun.

Polițiștii brașoveni au intensificat, în acest sfârșit de săptămână, acțiunile pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic.

Acțiunile, care se desfășoară la nivel național, sunt coordonate de către Direcția de Ordine Publică a Poliției Române, iar activitățile sunt întreprinse la nivelul întregului județ Brașov.

Astfel, sunt desfășurate activități prin constituirea de filtre rutiere pe drumurile publice, care vizează verificarea modalității de respectare a prevederilor legale privind transportul și legalitatea documentelor de proveniență a materialului lemnos și a pomilor de Crăciun.

Citeste și:  Serviciul Uber Green se lansează în Brașov. Compania aniversează 6 ani de eco-mobilitate în România

Totodată, în cadrul acțiunilor sunt verificați și agenții economici de profil.

Polițiștii brașoveni vor continua activitățile de prevenire și combatere a delictelor silvice, acest domeniu fiind o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.