Polițiștii zărneșteni au emis un ordin de protecție provizoriu pentru o persoană agresată

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

Ieri, 27 iulie 2021, în jurul orei 23.40, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din județul Dâmbovița, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 50 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau pe raza orașului Zărnești din județul Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.  

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.