Pomelnice plătite prin PAYPAL la Arhiepiscopia Tomisului

Enoriașii vor putea plăti online pentru rugăciunile preoților. Arhiepiscopia Tomisului, condusă de Înalt Prea Sfiniția Sa Teodosie, i-a anunțat pe credincioși printr-o postare pe Facebook că vor putea plăti pomelnicele și prin PayPal. Pomelnicele şi donaţiile, pot avea o valoare de 5, 10 sau 50 de euro.

Accesând acel link, enoriașii sunt întâmpinați cu mesajul „Nu putem emite fără ajutorul ascultătorilor. Frate ajutat de frate – cetate întărită” (Pilde 18:19). Mesajul face referire la Radio Dobrogea, deținut de Arhiepiscopie, și al cărui cont de PayPal este același cu cel al pomelnicelor.

„Odată cu pandemia, slujbele bisericii au început să fie difuzate online, așa că din ce în ce mai mulți credincioși în afara Arhiepiscopiei Tomisului au început să le urmărească, și unii dintre aceștia ne-au solicitat să găsim o metodă modernă prin care să facă donații pentru Arhiepiscopie. Așa că am apelat la această metodă modernă și, pentru că tehnologia a permis și includerea unui text odată cu donația făcută, am oferit această posibilitatea credincioșilor de a-și scrie numele pentru a fi pomenite la altarul Catedralei Arhiepiscopale din Constanța, la slujbele pe care ei le urmăresc”, a detaliat Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, citat de cancan.ro

Citeste și:  Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale la Centrul Cultural Reduta, vineri, 26 aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.