Pompierii brașoveni, pe podium la “Jocurile Mondiale ale pompierilor” din Lisabona

Pompierii brașoveni au cucerit mai multe medalii la Jocurile Mondiale ale Pompierilor, organizate în aceasta perioadă în Portugalia, la Lisabona.

Rezultatele obținute de pompierii brașoveni sunt următoarele:

La categoria de vârstă 35-39 ani:

?La proba „Cel mai puternic pompier” Lt. Istrate Sandu a obținut locul al III- lea

?La proba “Alergare de viteaza pe distanta de 100 m” Lt. Istrate a obtinut locul al III- lea

?La proba “Alergare de viteaza pe distanta de 200 m” Lt. Istrate a obtinut locul al II- lea?La proba “Săritura în lungime cu elan” Plt. adj. Draguț Marcel a obtinut locul al II – lea

La categoria de vârstă “sub 35 ani”

Citeste și:  „Sub cerul albastru al Ucrainei‟, recital de poezie și pian la ICR Stockholm, în cadrul Festivalului European Primăvara Ucraineană

?La proba “Saritura în înălțime” Sg.maj.Gâțeiu Marius a obtinut locul al II –lea

La proba “Săritura în lungime” Sg.maj.Gâțeiu Marius a obtinut locul al IV –lea

Lt. Istrate Sandu este pasionat de sport de mai bine de 18 ani si de 12 ani participa la competitii de specialitate ale pompierilor. De-a lungul celor 12 ani ofiterul a obtinut locuri fruntase la majoritate competitiilor la care am participat. O mare parte din timpul liber și-l dedica pregatirii si promovării activitatilor sportive in randul pompierilor.

Sg. maj. Gâțeiu Marius este un tânăr pompier încadrat la Detașamentul 1 de pompieri Brasov. Prin pregătirea continuă, seriozitate și ambitie a reusit de cele mai multe ori să confirme forma fizica bună. Iubeste sa faca sport incă din copilarie si isi doreste sa participe la cât mai multe competitii.

Citeste și:  74 de proiecte culturale în etapa finală pentru cele 6 milioane de lei alocate de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare

Plt. adj. Drăguț Marcel a practicat judo în copilarie, iar în Scoala Militară a practicat cu pasiune atletismul. Din anul 2005 si până în prezent a fost prezent constant pe podium la competitiile interne ale pompierilor, proba preferată a lui fiind “ Saritura în lungime cu elan”

World Firefighers Games este o competiție în care pompierii profesionisti, paramedici și pompieri voluntari din mai multe țări concurează la diferite probe pentru a-și testa abilitățile și pentru a face schimb de experiență pentru dezvoltarea bunelor practici în domeniul situațiilor de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.