„Povestea Leului Ra” ajunge la Brașov pe 10 noiembrie, la Centrul Cultural Reduta

„Povestea Leului Ra”, un spectacol-concert pentru părinți și copii, se joacă la Centrul Cultural Reduta, joi, 10 noiembrie, de la ora 19.00.

Cinci soliști de top, patru instrumentiști virtuozi, însoțiți de proiecții și o echipă tehnică pe măsură, spun o poveste despre viață și moarte, despre valori și prejudecăți, despre ce înseamnă iubirea și la ce sacrificii de sine poate să ducă ea.

Acțiunea se petrece într-un circ, dar personajele sunt arhetipuri, așa că mesajul este universal valabil. Fiecare spectator va rezona cu personajele și va simți că despre el este vorba. Temele de meditație deschise de „Povestea Leului Ra” sunt o formă de terapie rapidă, prin care fiecare înțelege mai bine puzzle-ul relaționar copii-părinți.

Citeste și:  Organizatorii Massif au lansat campania ,,BrassoViza”. Cei care au buletin de Brașov pot achiziționa abonamente la un preț special

Chiar dacă este o poveste, spectacolul nu este recomandat copiilor sub 7 ani, dar este foarte potrivit pentru părinți și pentru iubitorii de muzică, în general. 

Spectacolul-concert îi are în distribuție pe Marius Popa, Dalma Kovacs, Medea Bălănică, Amalia Uruc și Andrei Duțu, alături de instrumentiștii Gabriel Pândici, Florin Șerban, Agnes Soos și Pal Gabor.

#PovesteaLeuluiRa e mai mult decât un musical. E un spectacol total despre viață unde artistul Marius Popa se depășește pe sine cu rolul său de tată și proprietar de circ cu numere de divertisment cu animale dresate precum Leul Ra.

Spectacolul, un amestec aparent de #Madagascar și #FramUrsulPolar pentru publicul tânăr, ascunde pentru publicul matur câteva paradigme care vor ridica semne de întrebare.

Citeste și:  Consiliul Județean anunță noul director al Muzeului de Artă Brașov


Bilete online: aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.