Prefectul Brașovului, mesaj pentru comercianți

Prefectul Mihai Cătălin Văsii a transmis operatorilor economici din industria ospitalității din județul Brașov un mesaj privind necesitatea acordării unei atenții sporite măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii noului coronavirus în perioada sărbătorilor de sfârșit de an:

„Având în vedere că sărbătorile de sfârșit de an presupun – mai ales într-o zonă turistică de interes major, cum este județul Brașov – un aflux semnificativ de populație, fapt la care ne așteptăm chiar și în condițiile speciale din acest an, vă adresez rugămintea de a acorda o atenție sporită modului în care vă organizați și desfășurați activitatea, astfel încât să asigurați respectarea cu strictețe a măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citeste și:  Titlul GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru cea mai mare dioramă din piese LEGO din lume

Nerespectarea acestor măsuri reprezintă un risc epidemiologic de natură a irosi eforturile și sacrificiile de până acum atât ale dumneavoastră, cât și ale personalului din prima linie și ale celorlalte instituții cu atribuții în gestionarea crizei sanitare prin care trecem.

Mulțumesc marii majorități a dumneavoastră pentru că ați înțeles până acum să vă conformați voluntar restricțiilor impuse pentru protejarea populației și să respectați măsurile sanitare în unitățile pe care le administrați. Este, însă, imperios necesar ca gradul de vigilență să rămână la cote maxime, pentru că și riscul crește în această perioadă.

Vă rog să reflectați la faptul că nerespectarea sau permiterea nerespectării regulilor de dragul unui eventual câștig pe termen scurt al câtorva nu va putea compensa pierderile ulterioare atât ale lor, cât și ale comunității noastre, în ansamblu. Și ar fi păcat. Respectând măsurile de protecție sanitară și impunând respectarea acestora în unitățile pe care le administrați vă protejați atât sănătatea, cât și propriile afaceri. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.