Premieră în Brașov: Wilkinson vine la Kruhnen Musik Halle

Wilkinson, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică electronică din lume, vine în Brașov. Evenimentul va avea loc vineri, 21 octombrie, la Kruhnen Musik Halle.

Fie că-i spunem drum and bass, d&b, dnb sau d’n’b, genul muzical a luat naștere în U.K și a avut o ascensiune care l-a făcut cunoscut în întreaga lume.

Drum and bass încorporează astăzi o serie de particularități stilistice, de la sunetele extrem de electronice, industriale ale techstep-ului, până la utilizarea instrumentației acustice convenționale ce se regăsesc mai mult în spectrul sonor al jazz-ului, totul pe un tempo rapid, de la 160 bpm în sus.

Londonezul Wilkinson a adăugat acestui gen muzical noi sunete şi colaborări cu nume cunoscute din industria muzicală.

Citeste și:  Poliția Brașov: Ia atitudine! Spune stop violenței în mediul școlar

Albumul său de debut „Lasers Not Included” a ajuns pe locul 1 în topul iTunes Dance Chart în 10 țări, iar turneul de promovare l-a purtat pe artist în întreaga lume: de la Glastonbury, Ibiza și la festivaluri din New York până în Noua Zeelandă.

„Cognition”, albumul lansat la propria lui casă de discuri, a devenit cel mai de succes album de drum and bass din ultimul deceniu.

Single-ul “Afterglow” a fost cel mai bine vândut produs drum & bass din toata istoria, iar în anii 2019 și 2020, Wilkinson a fost artistul care a avut cele mai multe bilete vândute la evenimentele susținute în toată lumea.

Citeste și:  Municipalitatea începe amplasarea primelor 15 stații de încărcare a autoturismelor electrice, din totalul de 242 pe care le are în proiect

Headliner la Reading & Leads, SW4 si Creamfields, rezident pentru 5 ani la Together/Amnezia in Ibiza, colaborator cu peste 30 de alți artiști printre care Becky Hill, Reg N Bone Man, Sub Focus sau Wretch, Wilkinson vine la Kruhnen Musik Halle pentru un show live ce nu trebuie ratat!

Despre eveniment

Acces general presale: 100 lei | Acces general: 120 lei

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro

Acces 18+
Accesul se face în baza cărții de identitate în original. Mai multe informații disponibile aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.