Preotul paroh al Bisericii Sf. Nicolae din Șcheii Brașovului, părintele Ioan Herda a murit!

Preotul paroh al Bisericii Sf. Nicolae din Șcheii Brașovului, părintele Ioan Herda s-a stins din viață. Părintele Herda slujea alături de părintele Vasile Prodea la Biserica Sf. Nicolae.

Părintele Herda începuse să aibă probleme grave de deplasare din cauza unei afecțiuni care i-a afectat un picior.

„O veste tristă ne-a lovit în acest început de 2021, Preotul Paroh al Bisericii Sf Nicolae, Ioan Herda a încetat din viață.Parintele Ioan Herda, a fost aproape de familia Junilor Brașoveni de când a pășit în Biserica Sf. Nicolae, a fost un promotor al tradiției, în Duminica de Paști la constituirea Grupului Junilor Tineri le vorbea din suflet acestora și îi sfătuia ca și când Junii Tineri ar fi copii lui. Parintele Herda, rămâne în memoria noastră ca fiind cel care a invitat Junii Brașovului să colinde la slujba de Crăciun iar din anul 2011 Junii sunt nelipsiți de la slujbă.Rămas bun Părinte și să ne vegheați din Împărăția cerurilor. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată într-o postare a Junilor Brașoveni!

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.