Preşedintele Comisiei de Transporturi: ‘PSD nu vrea construirea Autostrăzii Comarnic-Braşov’

Preşedintele Comisiei de Transporturi al Camerei Deputaţilor, Lucian Bode, îi solicită Vioricăi Dăncilă să demareze proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov utilizând fonduri europene, după ce premierul a anunţat intenţia de a construi autostrada din bugetul de stat.

”Îi solicit premierului României, doamnei Viorica Dăncilă, să pună capăt experimentelor nefericite pe care le exersează în privinţa proiectelor mari de infrastructură de transport şi să demareze proiectul autostrăzii Comarnic –Braşov în condiţii de transparenţă şi eficienţă, utilizând fondurile europene”, transmite Lucian Bode, într-un comunicat de presă.

Preşedintele Comisiei de Transporturi a adăugat că PSD nu vrea construirea acestui obiectiv.

”Este incredibil cum PSD îşi bate joc de acest obiectiv cu adevărat important pentru dezvoltarea României iar de aici nu putem trage decât o singura concluzie: PSD şi-a propus cu orice preţ să nu realizeze această autostradă! Ne amintim de altfel cum Victor Ponta şi Dan Şova ne ameninţau în urmă cu câţiva ani că se mută cu cortul pe autostradă dacă lucrările nu sunt finalizate în termen”, a subliniat Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.