Președintele rus Vladimir Putin confirmă zecile de atacuri cu rachetă de azi dimineață, împotriva Ucrainei

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat, înaintea ședinței Consiliului de Securitate faptul că s-a luat decizia de a lovi cu rachete de croazieră infrastructura critică din Ucraina.

”La propunerea Ministerului Apărării al Federației Ruse și conform planului Statului Major General, a fost efectuată o operațiune masivă cu arme de precizie cu rază lungă de acțiune asupra instalațiilor energetice, comanda militară și comunicațiile Ucrainei”, a spus Vladimir Putin.

Putin a acuzat serviciile secrete ucrainene că au comis trei atacuri teroriste și a amenințat că orice atac din partea Ucrainei va primi un răspuns puternic din partea Rusiei.

”Dacă încercările de a comite atacuri teroriste pe teritoriul nostru continuă, răspunsurile Rusiei vor fi dure și egale, nimeni nu ar trebui să aibă îndoieli în acest sens”, a spus Vladimir Putin.

În această dimineață, Rusia a lansat peste 70 de rachete de croaziera asupra Ucrainei și a lovit infrastructura critică din Kiev și alte mari orașe ucrainene, potrivit stiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.