Primăria Brașov a primit o ofertă pentru școala buffer, în care să poată fi relocați elevii din școlile și liceele în care se desfășoară lucrări de investiții 

Primăria Brașov a primit o ofertă pentru școala de rezervă pe care vrea să o închirieze pentru elevii de la unitățile de învățământ aflate în șantier. Deocamdată, autoritățile locale analizează această ofertă primită după două prelungiri de termene, transmite Radio România Braşov FM.

“În urma procedurii, am primit o ofertă pentru școala buffer. Comisia a evaluat documentația depusă. A solicitat o serie de clarificări ofertantului. Suntem în etapa în care așteptăm ca ofertantul să depună toate documentele solicitate, să putem finaliza etapa de evaluare a ofertei. În funcție de documentele pe care acesta le va depune, comisia va lua și o decizie cu privire la semnarea unui contract sau altă soluție pentru școala buffer”, a declarat pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Citeste și:  Bursa Locurilor de Muncă Brașov revine pe 17 mai, la Casa Armatei

Primăria vrea să închirieze școala buffer pentru 7 ani și este dispusă să plătească o chirie totală de cel mult 3 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.