Primarul din Mândra s-a ales cu dosar penal, după ce ar fi condus beat și a provocat un accident!

Primarul localității brașovene Mândra, Taflan Ioan Serban s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier pe raza localității Recea. Incidentul a avut loc pe 22.12.2020. Șerban Taflan ar fi băut zdravăn dar acest lucru nu l-a împiedicat să se urce la volan.

Aburii de alcool l-au făcut să piardă controlul volanului, în timp ce cunducea pe DC 73, în comuna Recea. Primarul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un autoturism parcat pe marginea drumului. Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat cu etilotestul, rezultând o îmbibație alcoolică de 0,79 mg/litru alcool pur.

Citeste și:  Propunere în Senat: Posibilitatea elevilor de a susține din nou probele de Bacalaureat pentru mărirea notelor

Primarul a rămas fără permis de conducere și s-a ales cu dosar penal, pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

„La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,79 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost transportat la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

La scurt timp de la producerea accidentului, oamenii din zonă susțin că l-ar fi văzut pe primar din nou la volan și chiar au adresat o sesizare ministrului de Interne pe rețelele de socializare:

Citeste și:  Propunere în Senat: Posibilitatea elevilor de a susține din nou probele de Bacalaureat pentru mărirea notelor

„In Att.Min.MAI BODE LUCIAN
Taflan Ioan Serban Primarul com. Mândra, jud. Brasov a produs un accident in data de 22.12.2020 pe raza com. Recea, jud. Brasov, fiind depistat cu o alcoolemie de 1 la mie in aerul expirat.Si dupa accident susnumitul a fost văzut la volanul unui autoturism in trafic. Nu este surprinzator deoarece e de notorietate prietenia Primarului Taflan cu seful Serv.Circulatie Făgăraș Trambitaș. Totuși oare lui Trambitaș i-o fii cald in libertate? Vrea o sorcovă ornată cu catușe?
Aho, alo, Poliția clipiți din zurgalăi…”, se arată în postarea de pe Facebook.

Foto: Dorel Damian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.