Primarul Făgărașului invită toți liderii politici județeni, jurnaliștii și cetățenii la ședința Consiliului Local din 10 noiembrie

Primarul Gheorghe Sucaciu a anunțat pe Facebook că i-a convocat pe consilierii locali, din nou, în ședință, la care îi invită pe toți liderii de la nivel județean ai partidelor politice, pe jurnaliști și locuitorii Făgărașului. Ședința Consiliului Local va avea loc joi, 10 noiembrie 2022, la ora 17.00.

„Ședința se va desfășura tot în sala mare a Casei de Cultură Făgăraș și va fi publică. Cu această ocazie, voi adresa invitații scrise tuturor liderilor județeni ai partidelor care au reprezentanți în consiliul local (PNL, PSD, USR, FDGR, Partida Romilor) pentru a lua parte la ședința publică și pentru a avea prilejul de a-i vedea pe consilierii locali la lucru, dar și de a avea posibilitatea de a purta discuții transparente și constructive, atât cu mine cât și cu cetățenii municipiului Făgăraș. Vor avea, de asemenea, prilejul să constate că locuitorii municipiului Făgăraș sunt oameni pașnici, care știu să discute civilizat atunci când nu li se întoarce spatele și le sunt ascultate sugestiile și propunerile.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Le voi adresa, de asemenea, invitații scrise reprezentanților presei locale, județene și naționale ca să ia parte la această ședință și să se convingă la fața locului că situația care le-a fost descrisă în câteva comunicate de presă alarmante este foarte departe de adevăr.

Îndemn de asemenea pe toți locuitorii municipiului Făgăraș, care sunt interesați atât de activitatea legislativului cât și a executivului, să participe la ședința din data de 10 noiembrie 2022.

ÎNDEMN LA CALM ȘI RESPONSABILITATE, indiferent de simpatiile politice sau personale ale fiecărui participant”, este mesajul publicat de Gheorghe Sucaciu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.