Primii artişti anunţaţi la Electric Castle 2023: The Chemical Brothers, George Ezra și Iggy Pop

Iggy Pop, The Chemical Brothers, George Ezra şi The Hu sunt primele nume anunţate de organizatorii Electric Castle, care va avea loc între 19 şi 23 iulie 2023, la Castelul Banffy din Bonţida.

Electric Castle este un festival de muzică, care se desfășoară în fiecare an la Castelul Bánffy din comuna Bonțida, județul Cluj. Festivalul îmbină în lineup zone muzicale variate cum ar fi rock, reggae, hip hop, trap, muzică electronică sau indie cu tehnologia, cu arta alternativă, arta stradală și cultura.

Doar până în 20 decembrie, abonamentele Electric Castle mai pot fi achiziționate la un preț special de 129 Euro + taxe. Până la aceeași dată, publicul poate să aleagă și varianta de a achiziționa abonamentele în rate lunare. Organizatorii anunță noi opțiuni de cazare în Glamping – o zonă din EC Village dedicată exclusiv structurilor speciale. Variantele includ cazări pentru 2 sau până la 7 persoane în căsuțe, igloo-uri sau corturi gata amenajate, toate în număr limitat. Variantele de cazare în propriul cort sau rulotă sunt încă disponibile, la fel și noul car camping. Toate detaliile, pe www.electriccastle.ro.

Citeste și:  O nouă ediție a programului Start-up Nation tot mai aproape de aprobare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.