Primul flashmob din Brașov adresat copiilor cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei, mâine, în Piața Sfatului

Centrul Cultural Reduta prin Serviciul Programe Culturale, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov, vă invită la primul flashmob din Brașov adresat copiilor cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei. Evenimentul va avea loc în data de 21 martie, la ora 12:00, în Piața Sfatului.

Toți copiii vor sta câte doi și își vor citi unul altuia câte o poezie. Pentru a participa la flashmob, copiii au nevoie de o carte de poezii și dorința de a face ceva deosebit în această dedicată poeziei!

Flashmob-ul de poezie se va filma și va fi transmis în direct pe canalul de Youtube al Centrului Cultural Reduta.

Ştiaţi că anual, în data de 21 martie, este marcată Ziua Internațională a Poeziei? Începând din anul 1999, această zi a fost instituită de UNESCO, drept o recunoaștere a faptului că oamenii de litere și de cultură, poeții și scriitorii din întreaga lume și-au adus o contribuție remarcabilă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale.

Citeste și:  Aproape 588 de milioane de lei vor finanța 46 de noi proiecte de infrastructură. Peste peste 13 milioane de lei pentru comunele Șoarș și Șinca

Această zi urmărește să susțină creația poetică, această sinceră formă de exprimare a gândurilor, conturate de un amalgam de sentimente trăite și retrăite. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.