Prins furând din magazin de către un polițist aflat în timpul liber

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de furt, în care presupusul făptaș a fost prins și imobilizat de un polițist făgărășean aflat în timpul liber.

Astel, la data de 09.02.2023, în jurul orei 17.30, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Făgăraș a intrat într-un magazin, din aceeași localitate și, într-un moment de neatenție din partea personalului, a sustras mai multe bunuri, cu care a încercat să se facă nevăzut.

Spre surprinderea bărbatului, în același magazin se afla, în timpul liber, și Solomon Valentin, agent de poliție în cadrul Biroului Rutier Făgăraș, care a observat furtul bărbatului și a fugit după acesta, reușind să îl prină și să îl imobilizeze până la sosirea echipajelor de ordine direcționate ulterior.

Citeste și:  Un asteroid descoperit recent va trece astăzi prin apropierea Pământului

Prejudiciul cauzat prin furtul săvârșit de bărbat a fost recuperat în integralitate și predat reprezentanților magazinului.

În continuare, față de cele constatate în cauză, cercetarile se desfășoare de către politisti pentru săvârșirea infractiunii de ,,furt “, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale sub coordonarea unui procuror desemnat.                                                       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.