Prințul Charles este din nou infectat cu SARS-CoV-2 și a intrat în autoizolare

Prințul Charles al Marii Britanii a fost depistat din nou pozitiv la SAS-CoV-2, deși este triplul vaccinat anti-Covid. El va petrece 10 zile în carantină la domiciliu. Prințul de Wales s-a întâlnit marți cu regina, cu doar două zile înainte de a fi testat pozitiv la SARS-CoV-2 și de a fi nevoit să se autoizoleze, au declarat surse pentru The Daily Mail.

Regina, în vârstă de 95 de ani, nu prezintă niciun simptom, dar sursa a refuzat să confirme dacă a fost sau nu testată negativ. Se înțelege că Majestatea Sa este complet vaccinată, deci nu va trebui să se autoizoleze, cu excepția cazului în care va fi testată pozitiv. Dar va fi sfătuită să facă teste rapide de flux lateral, câte unul pe zi, timp de 7 zile, potrivit ActiveNews.

Citeste și:  Bursa Locurilor de Muncă Brașov revine pe 17 mai, la Casa Armatei

„În această dimineaţă Prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi în prezent se află în autoizolare. Alteţa Sa Regală este profund dezamăgită că nu poate participa la evenimentele de astăzi de la Winchester şi va căuta să îşi reprogrameze vizita cât mai curând posibil”, este mesajul postat pe pagina oficială de Twitter a moştenitorului tronului britanic.

Miercuri seară, Prințul Charles s-a întâlnit cu zeci de persoane şi a fost însoţit de Camilla, Ducesa de Cornwall, la o recepţie organizată la British Museum pentru celebrarea activităţii British Asian Trust.

Prinţul Charles (73 de ani) a mai avut COVID-19, o formă ușoară, şi în martie 2020.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

În prezent, britanicii care manifestă simptome Covid sau care sunt testați pozitiv trebuie să se autoizoleze timp de 10 zile (sau un total de 5 zile după două rezultate negative la testul de flux lateral).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.