Program special pentru autobuzele RATBV, luni, a doua zi de Rusalii

RATBV S.A. aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că în cursul zilei de luni, 13 iunie 2022, a doua zi de Rusalii, orarele de circulaţie valabile ale mijloacelor de transport vor fi cele corespunzătoare ale unei zile de duminică. Măsura vizează atât traseele din municipiul Brașov, cât și pe cele din zona metropolitană. În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, le adresăm rugămintea călătorilor să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”.

RATBV S.A. își adaptează începând din data de 14 iunie 2022 capacitatea de transport a călătorilor la solicitările existente pe perioada verii, motiv pentru care modifică orarele de circulație de pe traseele 5, 6, 8, 16, 17, 22, 23B, 24, 32, 34, 36, 51, 52, 53 și 54. Aceste adaptări la fluxurile de călători pe perioada vacanței de vară sunt efectuate anual, începând cu anul 2010. Revenirea la programele obișnuite de circulație se va efectua în luna septembrie 2022. Noile orare de circulaţie vor fi afişate, începând de astăzi, vineri, 10 iunie a.c., pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare“ şi în toate staţiile de pe traseele liniilor menţionate. Pentru evitarea oricărei confuzii, afişele cu noile orare vor purta menţiunea „Valabil din data de 14 iunie 2022“.

Citeste și:  Deschiderea Festivalului Monodramei Independente, astăzi, la Centrul Cultural Reduta

De astăzi, 10 iunie a.c., și până în luna septembrie a acestui an, respectiv până la reînceperea cursurilor școlare din învățământul preuniversitar, RATBV S.A. suspendă realizarea curselor de transport pentru elevi. În cursul acestui an școlar, pe cele 12 trasee, în fiecare zi lucrătoare au circulat câte 14 autobuze pentru cursele de elevi, fiind parcurși în perioada septembrie 2021 – iunie 2022 peste 16.000 de km utili pentru deservirea copiilor și cadrelor didactice sau nedidactice. Primăria Municipiului Brașov a acordat RATBV S.A. o compensație de peste 150.000 lei pentru acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.