Programul mijloacelor de transport în comun în perioada 24 decembrie – 3 ianuarie

RATBV S.A. aduce la cunoștința călătorilor faptul că în perioada următoare mijloacele de transport în comun vor circula după următorul program:

– 24 decembrie 2020: orar corespunzător unei zile lucrătoare;

– 25, 26 și 27 decembrie 2020: orare corespunzătoare unor zile de duminică;

– 28, 29 și 30 decembrie 2020: orare corespunzătoare zilelor lucrătoare;

– 31 decembrie 2020: orar corespunzător unei zile lucrătoare, dar ultimele plecări în curse vor avea loc la orele 21.00.

– 1 ianuarie 2021: orar corespunzător unei zile de duminică, circulația începând de la orele 07.30 (primele plecări în curse);

– 2 și 3 ianuarie 2021: orare corespunzătoare unor zile de duminică. Din data de 4 ianuarie 2021, circulația mijloacelor de transport în comun de pe toate liniile se va efectua potrivit orarelor corespunzătoare fiecărei zile.

Citeste și:  Fântânile arteziene din Brașov vor fi repuse în funcțiune în următoarele săptămâni

Menționăm faptul că aceleași orare de circulație se vor avea în vedere în zilele menționate și pe toate traseele din zona metropolitană.

În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, le adresăm rugămintea călătorilor să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”.

Angajații societății noastre vor monitoriza cererea de transport existentă pe anumite linii frecventate cu precădere în zilele libere, respectiv traseele 17B și 20 și vor lua măsurile necesare pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale clienților săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.