alphaville

Protest pe schiuri, În Poiana Brașov: ‘Tăiați pensiile speciale, nu pădurile!’

Comunitatea Declic vă invită, sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 10.00, la protestul ”Tăiați pensiile speciale, nu pădurile”, care va avea loc pe pârtia Drumul Roșu, din Poiana Brașov.

Membrii Declic vor coborî pe pârtie, pe schiuri, cu un banner cu mesajul ”Tăiați pensiile speciale, nu pădurile!” pentru a atrage atenția noului Parlament și noului Guvern asupra a două probleme majore nerezolvate: tăierea pensiilor speciale uriașe și salvarea pădurilor de la tăieri ilegale masive. 

”Comunitatea Declic le cere politicienilor să nu mai fie alunecoși și să treacă la treabă: tăiați pensiile speciale și salvați pădurile! Acum, la început de mandat, e momentul să vă asumați aceste două priorități și să prezentați un calendar clar. Altfel, ne vom trezi că iar vor fi abandonate, așa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani”, a declarat Cătălina Hopârteanu, campaigner Declic. 

În plus, în cadrul protestului de sâmbătă, din Poiana Brașov, un alt banner de mari dimensiuni, cu o suprafață de 30 de metri pătrați, va fi întins pe zăpadă, într-un punct de maximă vizibilitate, cu mesajul:,,Tăiați pensiile speciale, nu pădurile!”

Reprezentanții Declic vor împărți participanților la protest și schiorilor de pe pârtia Drumul Roșu veste, măști și stickere cu mesajul acțiunii.

Citeste și:  „Liber la concerte!”, la Kruhnen Musik Halle

Jurnaliștii interesați să participe la eveniment sunt așteptați sâmbătă, 16 ianuarie, la baza pârtiei Drumul Roșu, lângă terasa clubului Rossignol, începând cu ora 10:00. 

Mai multe detalii în eveniment:

https://www.facebook.com/events/1353953901663802

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.