Punct de vaccinare cu Pfizer și Johnson&Johnson, în fiecare weekend, în Piața Sfatului

Începând de astăzi, 17 iulie, în fiecare weekend, brașovenii și turiștii vor avea posibilitatea de a se vaccina cu serurile Pfizer sau Johnson&Johnson, în punctul de vaccinare amenajat în Piața Sfatului de Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică.

Punctul de vaccinare funcționează în căsuțele de lemn amplasate pe latura dinspre strada Mureșenilor a Casei Sfatului (lângă postul Poliției Locale) și va funcționa în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 11.00-19.30, până la sfârșitul lunii august, iar dacă va mai exista cerere, inclusiv în luna septembrie.

Reamintim că în prezent municipalitatea mai administrează un centru permanent de vaccinare, care se află în incinta Căminului pentru Persoane Vârstnice, din Noua, strada Gladiolelor nr 4. În acest centru vaccinarea se desfășoară zilnic, fără programare, între orele 8.00 și 20.00. Sunt disponibile toate serurile – Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson, AstraZeneca. 

Citeste și:  Creșterea anuală cu doar 5% a plăților digitale generează în 5 ani majorarea PIB-ului României cu 7 miliarde lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.