RATBV oferă invitații cadou la două spectacole ale Teatrului Dramatic ”Sică Alexandrescu” și vouchere gratuite pentru vizitarea la Rezervației naturale ”Valea Zimbrilor” din Vama Buzăului

Vineri, 16 februarie, primele două persoane care își vor achiziționa câte un abonament lunar metropolitan, al cărui tarif este de 150 de lei și care oferă călătorii nelimitate pe toate traseele operate de RATBV, vor primi câte un pachet ce conține două invitații la teatru. Cele două pachete a câte două invitații vor fi oferite la casieria din terminalul ”Triaj”, al cărui program vineri este între orele 06.00 și 21.30. Cele două pachete de invitații sunt la spectacolele:

– 17 februarie 2024, ora 19.00 – ”Căsătoria”

– 25 februarie 2024, ora 19.00 – ”Liniște în culise!”.

De asemenea, pentru că la sfârșitul acestei luni elevii brașoveni se vor afla în vacanță, RATBV le ”face” programul unei zile în aer liber: o vizită la Rezervația naturală ”Valea Zimbrilor” Vama Buzăului!

Citeste și:  Brasovstiri.ro vă urează Paşte fericit!

Așa că tot vineri, 16 februarie, RATBV va acorda primelor șase persoane care vor încărca abonamente gratuite pentru elevi și câte un pachet cu câte două vouchere pentru intrare gratuită la rezervația de zimbri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.