Recitalul vocal-instrumental „Classic Meets Musical”, vineri, în Foaierul Operei Brașov

Vineri, 24 martie 2023, de la ora 18.30, în Foaierul Operei Brașov, publicul este inviat la recitalul vocal-instrumental „Classic Meets Musical”, susținut de studenții Facultății de Muzică de la Universitatea „Transilvania” Brașov, de la clasa prof. asoc. drd. Anda Olimpia Pop. Interpretează: Maria Pană, Elisa Gheorghe, Andreea Șchiopu, Ștefania Necula, Ioana Lucia Berechet, Alis Nistor, Patrick Anton. La pian vor fi acompaniați de prof. asoc. Sena Ducariu și prof. asoc.drd. Ana Maria Negrea. Prezintă: Anda Pop.

Recitalul din  seara de 24 martie, din Foaierul Operei,  readuce  în fața publicului vocile tinerei generații din cadrul studioului condus de soprana Anda  Olimpia Pop la Facultatea  de Muzică din cadrul Universității „Transilvania”. „Classic Meets Musical” este o călătorie muzicală care începe luminos și vesel în patria lui W.A. Mozart, traversează  continentul european  prin șlagărele romantice  ale secolului XIX și se încheie în Viena secolului XX, în acordurile musicalului „Sunetul muzicii” scris de  Richard Rodgers și Oscar Hammerstein.

Citeste și:  Începe un proiect de infrastructură care va deschide calea unei noi conectări rutiere între Braşov şi Sibiu! O alternativă la DN1

„Recitalul este o provocare pe care am lansat-o la începutul acestui an. Cred că a parcurge cât mai multe genuri muzicale dezvoltă muzicalitatea și versatilitatea vocal-interpretativă a tinerilor ce aspiră spre succes”, afirmă prof. asoc. drd. Anda Olimpia Pop, totodată, solistă a Operei Brașov.

• Recitalul durează o oră și nu are pauză.

Preț bilete: 30 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.