Record de spectatori la „Zilele Făgărașului“! Municipiul a fost cuprins de energie bună

Făgărașul a fost cuprins de energie bună! După doi ani de pauză, Zilele Făgărașului au revenit pe stadionul municipal. Evenimentul a avut loc sâmbătă și duminică, 20-21 august.

Evenimentul „Zilele Făgărașului“ a stabilit un nou record de participanți duminică seară! Potrivit estimărilor, 15.000 de oameni au fost prezenți aseară pe Stadionul Municipal. Publicul prezent i-a putut urmări pe DJ Popix, ICAR, The ROCK, Semnal M, George Rotaru. Totul a culminat cu super-concertele susținute de Elena Gheorghe și Carla`s Dreams, urmate de un foc de artificii spectaculos.

Am stabilit recordul de 15.000 de persoane la concertele de duminică și 8000 de persoane au fost la ziua dedicată folclorului. Doar ploaia ne-a mai stricat din organizare. Ne cerem scuze că ieri a întârziat spectacolul cu aproape o oră din cauza ploii, care a fost la ora 14.00, dar ne-am bucurat foarte tare că toți făgărășenii și multă lume din Țara Făgărașului au venit la Zilele Făgărașului. Oamenilor le-a fost dor și ne bucurăm că le-am putut oferi un spectacol pe gustul lor iar numărul spectatorilor prezenți la scenă a arătat faptul că muzica bună  bucură oamenii faini. “, a declarat pentru fagarasultau.ro, Diana Gribincea Popa, managerul Casei de Cultură Făgăraș.

Citeste și:  Drumul vechi spre Poiana Brașov, noua alee de promenadă a orașului

????????? ????????? ??: Casa de Cultură, Primăria și Consiliul Local Făgăraș, Centrul de Informare și Promovare Turistică Făgăraș.

Foto, Facebook – ZIlele Municipiului Fagaras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.