Reținut de polițiști după ce a distrus 6 mașini și a furat mâncare dintr-un magazin din Codlea

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”distrugere în formă continuată și furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 20/21 martie 2023, o persoană ar fi provocat distrugerea a șase autovehicule ce se aflau parcate pe raza localității.

În urma activităților operative organizate și desfășurate de polițiști, s-a reușit identificarea și depistarea autorului faptei, un bărbat, în vârstă de 29 ani, din municipiul Făgăraș.

În continuare, polițiștii au procedat la documentarea activității infracționale a persoanei suspecte, rezultând că aceasta, pe lângă faptele de distrugere de care este bănuită, ar fi sustras, în aceeași noapte, produse alimentare din  incinta unui magazin de pe str. Lungă din municipiul Codlea.

Citeste și:  Bursa Locurilor de Muncă Brașov revine pe 17 mai, la Casa Armatei

În baza probatoriului  administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.