Revelionul 2022 din Braşov s-a auzit şi s-a văzut în toată ţara. Piața Sfatului a fost arhiplină! | FOTO & VIDEO

Piața Sfatului din Brașov a fost neîncăpătoare, aseară, la Revelionul organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Kiss FM! Publicul s-a bucurat de muzică și distracție timp de patru ore și jumătate, dar și de peste 7.000 de artificii care au colorat cerul Brașovului în noaptea de Revelion.

Programul a început la ora 20.00, cu două show-uri de câte o oră fiecare pregătite de doi dintre cei mai talentați DJ din Brașov – Sorin Deaconu și DJ Lexu. La ora 22.00 au intrat pe scenă Bad and Boujee, care au rămas alături de public inclusiv la trecerea dintre ani.

Artificiile, în total 7.104, au fost lansate din patru locuri din oraş (Cetățuie (Centrul Vechi), Lebedei x Graurului (Bartolomeu), Piațeta Uranus (Astra), Tractorul), fiecare cu câte cinci puncte de tragere, cu o durată de 8 minute. Paleta coloristica folosită a fost compusă din următoarele culori: roșu, albastru, verde, auriu, argintiu, mov, portocaliu.

Citeste și:  Spitalul Municipal Săcele investește 6 milioane de lei în combaterea infecțiilor nosocomiale, cu fonduri europene prin PNRR

Evenimentul a fost filmat cu 6 camere și o dronă și a fost transmis live pe Kiss FM și Kiss TV România.

La mulți ani, 2022!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.