Revelionul 2024 din Braşov s-a auzit şi s-a văzut în toată ţara. Piața Sfatului a fost arhiplină!

Piața Sfatului din Brașov a fost neîncăpătoare, aseară, la Revelionul organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Kiss FM! Brașovenii și turiștii s-au bucurat de muzică și distracție ore în șir, dar și de artificiile care au colorat cerul Brașovului în noaptea de Revelion.

Au urcat pe scenă Trupa 6, DJ Paul Groove, DJ Dark și MC Marian Maican, dar și R.O.A. Cu 10 minute înainte de trecerea dintre ani, artistul vizual Tom Brânduș le-a oferit celor din Piața Sfatului un fascinant spectacol de lumini și lasere.

La ora 0.00, artificiile au luminat cerul de deasupra Centrului Vechi și din cartierele Tractorul și Bartolomeu, într-un spectacol de opt minute foarte intense, cu efecte pirotehnice precum jerbe, vulcani, comete, palmieri, sălcii plângătoare de diferite culori, coroane colorate, dalii multicolore, diferite efecte de tunet, efectul de coadă colorată sau pârâitoare.

Citeste și:  Zeci de mii de tineri vor călători din nou în Europa cu trenul, gratuit, prin programul DiscoverEU

Artificiile au fost trase din Cetățuie, Turnul Alb, Coresi și Bartolomeu, cu o cadență de tragere de 400 – 500 lovituri pe minut. După plecarea petrecăreților, la lucru au fost echipele de salubrizare, care au adunat toate sticlele, paharele și resturile de artificii.

Revelionul din Piața Sfatului a fost difuzat live pe Kiss TV și Kiss FM România.

Măsuri speciale de ordine publică

Cu ocazia celebrării Revelionului în Piața Sfatului, Poliția Brașov a luat măsuri speciale de ordine publică pentru a asigura un eveniment pașnic și sigur. Poliția Brașov a intensificat prezența forțelor de ordine în zonele centrale ale municipiului, pe străzile adiacente, dar și în zonele de parcare „Belvedere” de pe DN1E și Cetatea Brașov. Echipaje de poliție au patrulat activ în zonele aglomerate, asigurând o prezență vizibilă și descurajând comportamentele nedorite.

Citeste și:  TAROM oferă bilete reduse cu 20% către toate destinațiile, pe rute interne și externe, printr-o nouă ofertă

La nivel național, aproximativ 23.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au fost în această perioadă la datorie pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte ilegale, precum și pentru gestionarea eficiență a intervențiilor în situații de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.