Rock urban la Brașov – concert The Strizzers pe 25 martie

Trupa bucureșteană The Strizzers ajunge pentru prima dată în Brașov pentru o seară de rock urban, în care se va auzi soundtrack-ul experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, în ritm de rock alternativ.  Concertul îl are ca invitat special pe Marius Barbu, va avea loc pe 25 martie, de la ora 20:00, la Galeria Ora0 (str. De Mijoc, nr. 133) din Brașov iar bilete sunt deja disponibile, în număr limitat, atât online dar și în seara evenimentului, la intrare.

The Strizzers este un proiect nou de rock alternativ din București care cheamă publicul să exploreze alături de ei un nou concept – rock-ul urban. Nu ei au inventat rock-ul, desigur, dar l-au adaptat în așa fel încât cei care le ascultă muzica să simtă că piesele pe care le fredonează blocați în trafic, lucrând la un proiect la serviciu sau ieșind în oraș cu prietenii, îi ajută să realizeze că fiecare dintre ei este o mică piesă dintr-un puzzle imens, dinamic, pe care îl reproiectează în continuu.

Citeste și:  Exponate inedite la primul muzeu al sporturilor din România, inaugurat la Brașov

„Ne-a fascinat modul în care agitația cotidiană ne modelează comportamentul – în București suntem peste 2 milioane de oameni în 240 km pătrați și, deși suntem niște străini, ne regăsim zilnic în aceleași situații, într-o monotonie derulată pe fast forward. Am vrut să venim cu elemente care să ne amintească de faptul că suntem aici împreună și că ne putem bucura de viață și de muzică, cu toții. Orașul e departe de a fi perfect, dar am crescut odată cu el, îmi amintesc cum arăta acum 30 ani, iar azi pare un fel de nebunie, mult trafic, agitație, uneori poluare și gălăgie, dar este orașul nostru și îl iubim”, povestesc membrii trupei.

Dacă primul lor single, „See the Lights”, lansat în noiembrie 2022, îndemna la explorarea emoțiilor trăite atunci când ajungi pentru prima dată în jungla orașului, „It Makes Me Mad” evocă sentimentele de frustrare, furia, dezamăgirea și neputința resimțite atunci când deși vrei să fii un fel de erou („Some kind of hero”) pentru tine însuți sau pentru cineva drag, nu reușești, sentimente potențate de iubirea care nu a ajuns încă la mult râvnitul „final fericit”.

Citeste și:  Prețul ridicat al mielului pune presiune pe tradiția mesei pascale

Marius Barbu este un tânăr artist cu o poveste ce trebuie auzită, care cântă atât solo, cât și cu două trupe, Trupa Omnis și Bodark. În deschiderea concertului The Strizzers de la Brașov vă împărtăși cu publicul câteva dintre compozițiile sale și o selecție de cover-uri ce vor face spectatorii să îl acompanieze negreșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.