România şi Iordania au lansat un pod turistic aerian

Aeroportul internaţional Queen Alia, din Amman, a întâmpinat, duminică, primul zbor charter care a transportat 134 de turişti din România, eveniment care a marcat lansarea unui „pod aerian” între Amman şi Bucureşti.

Ministrul Turismului din Iordania, Nayef Fayez, a subliniat într-un comunicat de presă că lansarea acestui „pod aerian” turistic, cu o frecvenţă de un zbor pe săptămână până la finele anului, confirmă creşterea numărului de turişti care ajung la Aman ca o poartă spre zonele turistice şi arheologice din Iordaniaâ, , informează agenţia de presă Petra.

„Acest pod aerain este rezultatul colaborării între Jordan Tourism Board’s (JTB), Ministerul Turismului şi Ambasada Iordaniei la Bucureşti pentru a facilita zborurile low-cost şi a promova activităţile turistice”, a declarat directorul de la JTB, Abed Al Razzaq Arabiyat.

Citeste și:  Peste 3.000 de oameni în tribunele de pe Tineretului la FC Braşov – Dinamo. Stegarii au cedat în faţa “câinilor”

„Invitarea zborurilor de tip low-cost regulate şi a zborurilor de tip charter din diferite ţări spre aeroporturile Queen Alia din Amman şi King Hussein din Aqaba va duce la creşterea numărului de turişti din România şi alte state UE”, a adăugat Abed Al Razzaq Arabiyat.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.