S-a lansat „DOR”! O baladă scrisă frumos și fin despre dragoste, semnată de Ulizana Orozova

Piesa DOR semnată de Ulizana Orozova, o baladă scrisă frumos și fin despre dragoste, a fost îndrăgită imediat de către public.

La un an de la lansarea versiunii acustice, apare și versiunea piesei în original, cu un clip video cinematic, o linie melodică care cucerește din prima și un spirit artistic pronunțat care se simte în fiecare detaliu.

„Mă bucur să împart cu voi un nou format al piesei DOR. Am lăsat în ea o încurajare: să crezi în frumosul care ți se întâmplă, să aperi povestea în care crezi, să ai curajul să păstrezi un om și un dor. Cu inima deschisă și c-un balon roșu, mai aproape de voi, sunt.” Ulizana Orozova

Citeste și:  Primul Mega Festival din Dubai va avea loc în perioada 15 - 18 februarie 2024, la Expo City Dubai

Armonia dintre piesă și cadre vizuale se datorează unei echipe care a muncit dedicat: Ulizana Orozova (Music & Lyrics), Radu Duminca (Producător), Benjamin Malimon (D.O.P/Edit /Color Grading), Victor Malimon (Director).

Recenzii în câteva ore de la lansarea clip-ului:
„Wow, această piesă este absolut minunată! Melodia, versurile și interpretarea sunt deosebite. Cu fiecare ascultare, simt că mă transpun într-o călătorie emoțională unică. Bravo artistului și echipei din spatele acestei capodopere muzicale!”

„Melodia si versurile le stiam, asa cum am zis si atunci, superb Ulizana. Iar videoclipul este intr-adevar la alt nivel, foarte bine realizat. Felicitari si tie si baietilor de la video.”

„Magia acestui cântec minunat, se va auzi hăt’ dincolo de hotarele țării noastre. Un alt nivel, o altă comoară. Ulizana, îți mulțumesc pentru această extraordinară compoziție, e tocmai ceva potrivit pentru mine. Mult Succes!”

Despre Ulizana Orozova
Ulizana Orozova a devenit un nume pe piața locală creativă după experiența SuperStar România. Prestația sa a devenit virală datorită unei poveștii de viață impresionante și sincerități caracteristice.

Citeste și:  Nouă din zece angajatori au în plan să facă angajări până la finalul anului

În anii săi de experiență în domeniu muzical a reușit să-și creeze o semnătură proprie, remarcându-se prin sinceritatea asumată și fragilitatea plină de curaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.